PENYA 1X2 Roger 2020/2021

LA QUINIELA - T'hi apuntes?


  • A què es juga amb la Penya 1X2 2020/21?

Degut al COVID aquesta temporada només jugarem 20 jornades repartides en 2 cicles de 10 jornades, que inclouen NOMÉS TRAVESSES amb partits de lliga on hi participin equips de PRIMERA DIVISIÓ amb altres partits ja sigui de segona divisió o altres lligues internacionals. Es pot jugar cada cicle o bé els 2 de cop. Començarem a jugar el dia 19 de gener de 2021 amb jornada intersetmanal.

1r.CICLE: JORNADES PENYA 1-10, del dimarts 19 de gener fins al diumenge 21 de març (amdós inclosos) 100 € / Part

Inscripcions fins dissabte 16 de gener 2021 les 20.15h

--------- INSCRIPCIONS TANCADES ---------

2n CICLE: JORNADES 11-20 , del diumenge 4 d'abril al diumenge 23 de maig (amdós inclosos) 100 € / Part

Inscripcions obertes fins divendres 2 d'abril a les 13.30h

------ INSCRIPCIONS TANCADES ---------

Podeu apuntar-vos a la nostra botiga, per transferència o per bizum.

Podeu contactar-nos per whatsapp aquí

FAQ


  • Com i fins quan em puc apuntar?

Per la temporada 2020/21 les inscripcions s'obren a partir del dilluns 28 desembre de 2021

Informació al telèfon 93.766.17.73 o per WhatsApp 679.16.33.18

  • Quan costa apuntar-se?

A la Penya 1X2 Can Roger s'hi participa mitjançant cicles tancats que inclouen cadascun d'ells de 10 jornades. L'import mínim de participació és de 10€/setmana, podent jugar múltiples d'aquesta quantitat (20€, 30€, 40€, etc... per jornada). Per tant, el total de participació per cicle serà de 100 € o múltiples, en funció de les parts jugades (1 part = 100€ / 2 parts = 200€ / 3 parts = 300€...).


  • Com sé les apostes que jugo?

La combinació de la Penya 1X2 Can roger estarà penjada els dissabtes al matí abans de cada jornada a la pàgina web www.papereriaroger.cat/penya1x2. Allà mateix, també trobeu indicat el número d'apostes i parts que juguem a la combinació.

Si ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic podreu rebre la combinació directament al vostre mail o també per whatsapp. També es podrà consultar a la nostra pàgina web.


  • Quan i com es cobren els premis?

Els premis que s'obtenen en cadascuna de les 10 jornades de participació es van acumulant fins al final de cada cicle. Es comencen a pagar el dimecres següent a l'última jornada del cicle lliurant resguard de participació. Si heu pagat mitjançant transferència bancària, haureu de presentar-ne el comprovant.

Si heu pagat mitjançant una trasferència i voleu continuar jugant, podreu 'abonar la diferència entre el premi obtingut i el cost de la inscripció següent. Si la diferència és al vostre favor, caldrà que ens indiqueu el vostre número de compte perquè et fem l'ingrés dels diners sense. Evidentment, també podreu cobrar íntegrament el premi sense continuar jugant perquè el cicle s'haurà donat per tancat.


  • Què s'ha de fer quan ens toca un premi important?

Si ens toca el premi de la màxima categoria (un ple al 15 o 14 encerts) o d'un import elevat, caldrà que tots els participants, acreditats correctament, passin personalment pel nostre establiment i ens facilitin el seu nom i DNI juntament amb una còpia del mateix i signin la documentació per a poder cobrar correctament el premi. Els premis tributaran segons la legislació vigent en el moment del cobrament.


  • Si teniu qualsevol altre dubte o consulta ens ho podeu preguntar sense compromís!