ESCOLA

Quaderns, carpetes, folis, motxilles i estoigs, bolígrafs, llapis, subratlladors, regles, calculadores i compassos, agendes, i molt, molt més. TOT l'univers escolar a la mà.

Benvinguts a classe!

A l'escola, a l'institut o a la universitat. Sabem que les necessitats són diferents, i les atenem totes. Troba el material que t'ajuda a estudiar o fer una presentació.

Tenim més de 50 anys d'experiència acompanyant a les noves generacions a aprendre i formar-se.

Stabilo Point 88

Un clàssic que està de moda

És el punta fina perfecte per crear notes, amb una escriptura ordenada; per subratllar o fer esbossos. Disponible en 47 colors brillants, incloent-ne 6 de gamma neó. Característiques: punta de fibra amb reforç metàl·lic, apte per utilitzar amb regles i plantilles, tap ventilat, traç de 0,4 mm.


NOTEBOOK OXFORD I MIQUELRIUS

Quaderns amb banda lateral d'un color o de 160 fulls dividits en 4 colors, de 6 o 8 colors. I recanvis i llibretes d'un sol color OXFORD o de la nova col·leció Emotions per celebrar el 30 aniversari de la seva primera creació. La nostra gamma de productes Miquelrius i Oxford no te l'acabaràs!

PLUMIERS

La millor opció per tenir els colors i els retoladors ben ordenats sobre el pupitre.

Les col·leccions escolars venen marcades per les tendències: súper herois amb súper poders, Gorjuss i les novetats Milan que són la millor garantia qualitat-preu.

AGENDES ESCOLARS

Perquè no se t'oblidi la pròxima excursió, l'entrega del treball de ciències o el writting de la setmana vinent. L'agenda és una eina imprescindible per estar al dia amb les teves tasques i que ajuda a la comunicació entre l'escola i la família.

Tria mida, organització diària o setmanal i disseny. Tenim la que et convé!

RECANVIS OXFORD

Un súper vendes en quaderns i recanvis per omplir de notes i idees.

Gamma Classic en espiral i recanvis; Touch de colors pastel i tacte suau; i les noves Write&Erase que inclou una pissarra blanca esborrable a l'interior.