CAMPANYA ESCOLAR 2022

---Campanya Tancada---

Ja ho tenim tot a punt perquè omplis la motxilla. T'acompanyem en la tornada a l'escola!

**10% de descompte amb les teves compres i a més, hi tornem amb la nostra PROMOCIÓ ESTRELLA. La compra et por sortir GRATIS! ***

AQUÍ TENIU EL RESULTAT DEL SORTEIG EFECTUAT EL 4/10/22 A LES 19:15h

ENHORABONA A LES GUANYADORES i GRÀCIES A TOTS VOSALTRES PER CONFIAR EN NOSALTRES

PROMOCIÓ CURS 2022

*** PARTICIPA EN EL SORTEIG FENT UNA COMPRA DE MATERIAL ESCOLAR D'UN IMPORT MÍNIM DE 30 EUROS.

ENTRE EL 18 DE JULIOL I EL 30 DE SETEMBRE DEL 2022


* La campanya PROMOCIÓ CURS 2022 de la PAPERERIA ROGER consisteix en un 10% de descompte en vals de compra per compres de material escolar i per compres d'un import mínim de 30 euros, també pots entrar en el sorteig de DOS premis en metàl·lic pel valor de la compra realitzada. Serà d'un màxim de 60 euros per tiquet.

* En el tiquet de compra que t'entreguem a la botiga hi constarà el codi de la promoció, que et serà necessari per participar-hi. Has d'inscriure't al formularia d'inscripció on-line que trobaràs aquí. Cal que indiquis les teves dades de contacte i les del tiquet.

* Has de conservar el tiquet de compra amb el qual participes a la promoció. L'hauràs d'entregar a la botiga per recollir el premi.

* El sorteig es farà el dilluns 4 d'octubre del 2022. El mateix dia es comunicarà a les dues persones premiades i se n'informarà a través de les xarxes socials de PAPERERIA ROGER.

MOLTA SORT A TOTS! I un bon curs escolar 2022-2023!!!


Benvinguts a classe!

A l'escola, a l'institut o a la universitat. Sabem que les necessitats són diferents, i les atenem totes. Troba el material que t'ajuda a estudiar o fer una presentació.

Tenim més de 50 anys d'experiència acompanyant a les noves generacions a aprendre i formar-se.

NOTEBOOK OXFORD I MIQUELRIUS

Quaderns amb banda lateral d'un color o de 160 fulls dividits en 4 colors, de 6 o 8 colors. I recanvis i llibretes d'un sol color OXFORD o de la nova col·leció Emotions per celebrar el 30 aniversari de la seva primera creació. La nostra gamma de productes Miquelrius i Oxford no te l'acabaràs!

PLUMIERS

La millor opció per tenir els colors i els retoladors ben ordenats sobre el pupitre.

Les col·leccions escolars venen marcades per les tendències: súper herois amb súper poders, Gorjuss i les novetats Milan que són la millor garantia qualitat-preu.

AGENDES ESCOLARS

Perquè no se t'oblidi la pròxima excursió, l'entrega del treball de ciències o el writting de la setmana vinent. L'agenda és una eina imprescindible per estar al dia amb les teves tasques i que ajuda a la comunicació entre l'escola i la família.

Tria mida, organització diària o setmanal i disseny. Tenim la que et convé!

RECANVIS OXFORD

Un súper vendes en quaderns i recanvis per omplir de notes i idees.

Gamma Classic en espiral i recanvis; Touch de colors pastel i tacte suau; i les noves Write&Erase que inclou una pissarra blanca esborrable a l'interior.